Op di t/m za voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Gratis PostNL verzending boven € 50 (NL)
Grote voorraad in winkel Eindhoven

Leren kleding van de beste kwaliteit,ook op maat voor je gemaakt

Leren kleding: stoer en toch zacht, ruig en toch warm.

Het prachtige natuurproduct leer is uitermate geschikt om speciale fetish kleding te maken. Door zijn stoere kenmerken als de nerven in de huid en het niet rekbare karakter van het materiaal krijg je een outfit die er voor zorgt dat je je stoerder voelt en meer zelfverzekerd.


Leren kleding van de beste kwaliteit

Wij gebruiken alleen Europese leerkwaliteiten van de beste leerlooierijen. Deze kwaliteit zie je vooral in het extreem zachte karakter van de door ons gebruikte leer soorten. 

Al onze leren kleding is handgemaakt in Nederland. Dit zorgt voor het unieke karakter en hoge afwerkingsniveau dat je van ons gewend bent. In onze lederen kleding zal je geen beschadigingen vinden door het natuurlijk gedrag van het dier, wij snijden deze er altijd uit, zodat enkel het mooiste gedeelte van de huid over blijft.


Al het gebruikte metaal op onze leren kleding is nikkelvrij en van de beste kwaliteit.


Maatadvies en pasvorm bij leren kleding

Je zult merken dat het leer zich mooi naar je lichaam gaat zetten naarmate je het draagt. Bij aanschaf mag het dan ook iets te klein zijn. Het gedeelte waar druk op staat zal zo’n 2 tot 3 cm groter worden gedurende de eerste uren dat je het draagt. Maar daar blijft het bij, het zal niet uit blijven rekken, wat je wel ziet bij de goedkopere leersoorten uit Noord Afrika of Pakistan en India. Een strak rokje mag bij aanschaf te hoog op de heup zitten, het zal zakken naarmate het leer iets groter wordt.


Onderhoud en nazorg van leren kleding

Al het zwarte leer is door en door geverfd en zal dan ook niet lelijk beschadigen mocht je toch ergens achter blijven haken. Mocht je echter een klein ongelukje met je kleding meemaken, kom altijd bij ons terug. Door onze jarenlange ervaring kunnen we veel mooi herstellen of weer mooi op maat maken. Dus mocht het kledingstuk of jijzelf groter geworden zijn, wij lossen het op. We adviseren regelmatig je leren kleding te verzorgen met een speciaal leer verzorgingsproduct zoals BeGloss Leeronderhoud en Wasmiddel.


Leren kleding op maat

Ook voor speciale wensen kun je bij ons terecht. Omdat alle leren fetish kleding handgemaakt is, maken we het graag naar jouw wens. Dus heb je een idee op foto, of tekening, kom er mee langs en we kijken samen naar de mogelijkheden. Maar ook onze bestaande collectie maken we graag naar jouw wens. Dus wil je dat rokje toch graag iets langer, of die top in een leuke kleur, wij maken het voor je!