Op di t/m za voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Gratis PostNL verzending boven € 50 (NL)
Grote voorraad in winkel Eindhoven

Latex kleding: de ultieme fetish kleding

Onze collectie in winkel in Eindhoven is groter dan in onze webshop!!

Latex kleding, een tweede huid in een palet van kleuren.

Latex, of rubber kleding is de meest erotische van de fetish kledingsoorten. Bij het aantrekken is het even koud en kil, maar al snel neemt het de temperatuur van je lichaam aan en zal het aanvoelen als een tweede huid. Na een tijdje voelt het alsof je niets aan hebt, totdat iemand je aanraakt…..WoW! wat een super erotisch en intens gevoel. De tinteling die door je huid gaat bij aanraking in latex kleding is onbeschrijfelijk.

De beste kwaliteit latex kleding

Onze latex kleding is handgemaakt in eigen atelier. Wij gebruiken enkel de beste latex die gelijmd wordt met een speciale, zeer sterke kleefstof. Deze natuurlijke latex voelt en draagt het beste, en is op de lange termijn het beste voor je huid. De latex is geoogst in Sri Lanka en word door de beste processen gemaakt tot de fantastische latex kwaliteit die het nu is.

Wij gebruiken enkel eigen patronen die gemaakt zijn met het oog op de West Europese markt. Goede pasvorm en lengte is namelijk heel belangrijk bij latex. En ben je nog niet tevreden? Dan passen we het product aan op jouw maat, of maken het helemaal op maat van jouw lichaam. Er is veel mogelijk, dus kom graag eens langs om de mogelijkheden te bespreken.

Unieke eigenschappen van latex kleding

Men noemt latex niet voor niets het ultieme fetish materiaal. Het hoog erotische gevoel en de glanzende uitstraling zorgen voor een zeer speciale look en feel. Bij een goede pasvorm laat latex kleding je lichaam er juist nog mooier uit zien dan het al is. Het zal delen glad strijken die je liever niet ziet, en delen omlijnen waar je trots op bent.

Onderhoud en nazorg

Latex kleding mag je gewoon wassen in warm water met zeep. Wij adviseren BeGloss Latex wash wat speciaal ontwikkelt is voor latex kleding. Na het wassen even goed naspoelen met schoon water en hangend laten drogen bij voorkeur op een donkere plaats. Als het helemaal droog is, mag je de binnen en buitenkant voorzien van een laag talkpoeder om te zorgen dat het latex mooi soepel blijft. Het aanbrengen van talkpoeder gaat het beste door de kleding in een plastic zak te doen, beetje talkpoeder er op te strooien en dan goed schudden terwijl je de bovenkant van de tas goed dicht blijft houden. Laat de kleding niet in deze zak opgevouwen zitten, maar hang het netjes uit in het donker in een kledingzak bijvoorbeeld. Het is belangrijk dat je latex op een donkere en koele plaats bewaard!

Wil je het weer gaan dragen, poets het kledingstuk van latex dan even in met speciale latex polish. Dit is een verzorgend product voor het latex wat het mooi laat glanzen voor dat echte WoW effect.

Mocht je vragen hebben over jouw latex kledingstuk wat bijvoorbeeld beschadigd of verkleurd is adviseren we je altijd eerst even contact met ons op te nemen. In veel gevallen kunnen we herstellen echter niet altijd.