Op di t/m za voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Gratis PostNL verzending boven € 50 (NL)
Grote voorraad in winkel Eindhoven

Sexy lakkleding voor fetish feesten koop je bij WoW Partykleding

Lak kleding, ga jij glanzend door de nacht?

Lak fetish kleding, ook wel PVC (of plastic) genoemd laat jou stralen. Door het gladde, maar vooral glanzende karakter van dit materiaal krijg je een uitstraling die je in “gewone” kleding niet snel zult ervaren. Stoer, chique en sexy, dit is wat lak kleding met je doet.

Kleding van lakstof

Lak kleding is opgebouwd uit een lycra stoffen onderlaag met daarop een gespoten verflaag, de laklaag. Deze laklaag zorgt voor de stevige kwaliteit van het materiaal, en onderscheit daarmee ook meteen de goede van de slechte materialen. Een goede lakstof heeft een heel flexibele laklaag die zorgt voor het mee-rekken van de stof in alle richtingen. Dit noemen we bi-stretch. Deze stof rekt dan ook horizontaal, verticaal en diagonaal, en zorgt daarmee voor een perfecte pasvorm, maar ook voor een duurzame kwaliteit. Onze lak fetish kleding gaat langer mee dan een paar feestjes, omdat de stof niet gaan barsten.

Bovenop de gekleurde laklaag is lak kleding afgewerkt met een glanzende vernislaag. Dit is een dun laagje dat op de stof gespoten is om deze het kenmerkende glanzende effect te geven. Prachtig bijeffect is dat de kleding super glad aanvoelt. Dit geeft een erotisch gevoel bij aanraking van de huid door de lak kleding heen, vandaar de kwalificatie als fetish kleding.

Onderhoud en nazorg

Lak kleding kun je gewoon wassen, weliswaar op de hand en niet in de machine. Hangend laten drogen, en zodra het droog is, even opwrijven met een zachte doek om de watervlekjes weg te poetsen.

Wees voorzichtig met gekleurde lakstoffen. Deze stoffen zijn erg gevoelig voor kleurovername, vooral van zwart. Dus na de party voorzichtig je rode lak jurkje in de tas opbergen, en vooral niet tegen schoenen of andere (zwarte) kleding aan. Rol lak-kleding liever op, nooit vouwen.

Hulp en advies bij het kopen van lak kleding

Bij alle fetish feesten is lak kleding toegestaan. Maar let op, lak kleding is altijd hoogglans. Een zwart materiaal dat er misschien kinky uit ziet, is dus zeker niet altijd lak. Heb je twijfel over een bepaalde stof? Bij ons krijg je altijd het juiste advies voor de gevraagde dresscode.